úterý 20. února 2018

Bebe dezert

Tak jsem si chtěla zase zaexperintovat v kuchyni a vznikl tenhle jednoduchý nepečený recept. 

Potřebujeme:
1 balení světlých rodinných Bebe sušenek
1 balení tmavých rodinných Bebe sušenek

Světlý krém:
vanilkový pudingový prášek
250 ml mléka
250 ml vody
cukr dle chuti
250 g tvarohu

Tmavý krém:
čokoládový pudingový prášek
250 ml mléka
250 ml vody
cukr dle chuti (já ochutila čokoládovým proteinem)
250 bílého jogurtu

Postupujeme:
Připravíme si klasický puding podle návodu na obalu (já si jen půlku dávky mléka nahradila vodou, ale klidně to může být z celého půl litru mléka). Do vanilkového pak vmícháme tvaroh a necháme vychladnout, do čokoládového zase jogurt a také necháme zchladnout. Přichystáme si zapékací mísu, kterou vysteleme pečícím papírem. Naskládáme na sebe první vrstvu světlých Bebe sušenek, na tu část vanilkového krému, pak vrstvu z tmavých Bebe sušenek, tmavý krém. Třetí vrstvu sušenek jsem pomíchala půl na půl tmavé a světlé a na to dala zbytky z obou krémů. Pak už jen necháme ztuhnout v ledničce a můžeme podávat.

Omlouvám se, že je tak rozmazaná, ale mobil nechtěl zaostřit


8 komentářů:

  1. No jak už píše Market přede mnou vážně to vypadá moc dobře...
    Buchty, řezy a vše z BeBeček mi zatím moc chutnalo, tohle bude určitě taky velká dobrota :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, bylo to dobré a ne moc sladké:)

      Vymazat
  2. To je super nápad, moc se mi buchta líbí! A vychlazená do teplých dní bude určitě skvělá :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to určitě bude ještě lepší!:)

      Vymazat
  3. Něco podobného už jsem myslím zkoušela, takže věřím, že u tohle bude skvělé. Už jen z těch fotek to vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat